La Résidence

Vanuit het levendige mooie dorp Le Bugue  gelegen aan de rivier La Vézère, bereikbaar via de  D703 richting St. Alvère, vindt u na 4,5 kilometer dit prachtige domein.

Het is een romantisch en authentiek Perigordijns landgoed van 2,5 hectare te midden  van een parkachtige tuin en eigen bos. Een heuvelachtig landschap van uitgestrekte weiden, eiken -en kastanjebossen, met uitbundige flora, bevolkt door vele vogelsoorten, groot en klein wild.


Le Noyer
dateert uit de 18de eeuw en is in gebruik geweest als boerenhoeve.  In de 20ste eeuw is het met veel smaak en respect gerestaureerd. Tot eind jaren negentig was het Auberge du Noyer, een klein charmehotel met een gerenommeerde keuken, geliefd tot in de verre omtrek en gewaardeerd door een clientèle vanuit de gehele wereld.

Sedert 2005 verwelkomen wij met veel plezier onze gasten in deze luxe sfeervolle Chambres d’Hôtes, in een ongedwongen, persoonlijke en gezellige sfeer zodat u kunt genieten van een verblijf in weldadige rust en ontspanning. Le Noyer Résidence is een ideale uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten of verrassende auto- of motortochten. Er zijn welhaast oneindige mogelijkheden op cultureel, culinair en vooral op sportief gebied.

Le Noyer Résidence is een schitterend romantisch huis en biedt vijf comfortabele, smaakvol ingerichte gastenkamers voor maximaal 10 gasten. Alle kamers hebben een privé toegang en complete badkamer. Een ideale verblijfplaats voor rustzoekers en levensgenieters. Niet geschikt voor kinderen
onder de zestien jaar.

Le Noyer beschikt over een  prachtig beschut gelegen zwembad met ruime terrassen omzoomd door een groot gazon met rijke  beplanting, een oase van rust met fantastisch uitzicht over de omringende heuvels, om relaxed te genieten van zon, kalmte en rust.

Onze intieme sfeervolle binnentuin is centraal gelegen met mooie houten tuinmeubelen om samen te genieten tot in de late uurtjes.


Le Noyer ligt op 5 autominuten van het verrassende dorp Le Bugue, aan de oever van de Vézère.
Het is het gezellig regiomiddelpunt met vriendelijke en behulpzame mensen en alle denkbare voorzieningen en vele activiteiten. U vindt er een VVV, een gezellige winkelstraat en oude dorpskern, supermarkten, restaurantjes, terrasjes, delicatessen en wijnhandel, en niet te vergeten de wekelijkse dinsdagmarkt met voor ieder wat wils.

Le Noyer Résidence is genieten in een luxe ongedwongen sfeer.